Hai la drum!

Da, sunt ani de zile de când încerc să găsesc resursele necesare (în principal cele de timp, dar și financiare) pentru a dezvolta această idee: de a realiza un blog de călătorie prin intermediul căruia să impart experientele mele de călătorie cu fiecare cititor al meu. Hai la drum, să formăm astfel o gașcă mare, unită, de iubitori ai libertății, de pace și de frumos!

Acest blog este locul în care pasiunea mea de a călători și de a imortaliza prin fotografie fiecare moment va deveni un jurnal de călătorie in jurul lumii, un ghid în spațiul virtual, pentru că, după mine, viața în sine este e călătorie către a ne descoperi, de a ne dezvolta, de a ne afla rolul pe acest pământ, de a trăi frumos și de a ne urma visele.

Astăzi încerc să scriu acest articol și recunosc că am emoții la un nivel ridicat, deși am ideile clare despre ceea ce vreau să vă povestesc, fără să exagerez, astăzi am pulsul la maximum, ca atunci când îmi propun să alerg 10 kilometri pentru un nou record personal iar ultimul kilometru pare că nu se mai termină. Din respect pentru fiecare dintre cei care citesc aici, vreau ca tot ceea ce scriu să îmbrace bucuria drumului, frumusețea fiecărui moment, mireasma locurilor, indiferent că este vorba de un val care îmi îmbracă glezna pe o plaja exotica, de un apus de soare, de parfumul unei pajiști înflorite sau a unei bucătării în vremea prânzului, cat si despre partile mai putin placute, daca este cazul.

Părinții mei aveau obiceiul de a spune despre mine, în urmă cu mai bine de 10 ani: „Dacă are mașina, cortul și grătarul în portbagaj, nimic nu-i mai trebuie!”. Mare dreptate aveau atunci! La vremea aceea, pentru a-mi permite să plec în fiecare week-end din București (unde locuiam în pe atunci), împreună cu o gașcă extraordinară (#loveyouguys), bugetul meu era de cazare la cort iar bucătăria era în jurul unui grătar în natură.

OK, calatori!… Nu vreau să mă lungesc prea mult, rândurile de mai sus le-am scris ca să vă faceți o idee de cât de profundă este legătura mea cu ideea de a călători, de a descoperi locuri și oameni noi, de a împărți din puținul meu cu prieteni sau doar cunoscuți, și vă invit în continuare să îmi fiți parteneri de călătorie! Să descoperim împreună idei de vacanțe ieftine (și nu numai) oriunde în lumea aceasta. Mă simt în stare sa împart cu voi aceste idei deoarece marea majoritate a călătoriilor pe care le-am făcut până la acest moment în viața mea sunt organizate în sistem „do it yourself” (sau „descurcă-te pe cont propriu”), ajutată de experiența mea din trecut în domeniul turismului, cât și de faptul că îmi place foarte mult să simt „pe pielea mea” cultura fiecărui loc pe unde am onoarea sa-mi pun baschetii.

Periodic vin cu articole despre călătorii, arta fotografică informatii utile si  ponturi (tips & tricks) despre cum să iti organizezi o excursie în Europa, începând de la un apus romantic în Santorini, o plimbare pe străzile din Verona, sau vacanta acasa in România, să vizitezi marile orașe ale lumii precum Londra, Milano și nu numai, să pleci la schi în Alpi, sau să „lenevesti” pe plajele tropicale sau să descoperi orașele unice din Asia. Pe acest blog gasesti cele mai bune sfaturi si pareri sincere, începând de la cum să găsim bilete ieftine de avion, momentul ideal din punct de vedere climatic pentru a vizita fiecare locație în parte, cum ajungi la destinația pentru vacanta, unde dormi, ce mananci, ce poti face în zona respectivă, în cele mai mici detalii posibile!

Nu de alta, dar lumea mea este prea frumoasă ca să nu o împart cu voi!

Mulțumesc din tot sufletul meu pentru ca ai citit până aici și te aștept cu mare drag la următorul articol!

3 Comments

 1. Nikal
  8 decembrie 2017 / 7:36

  Hei

 2. corina
  Autor
  6 decembrie 2017 / 17:42

  Suuuper! Abia astept restul articolelor!

  • Nikal
   8 decembrie 2017 / 7:35

   Si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Where to next ?