Hai la drum!

Da, sunt ani de zile de când încerc să găsesc resursele necesare – în principal cele de timp, dar și cele financiare – pentru a dezvolta această idee de blog de călătorie, prin intermediul căruia să impart cu fiecare dintre voi din experientele mele, ponturi, pareri si informatii sincere adunate pe cont propriu. Si zic ! Hai la drum, impreuna sa facem o gașcă mare  de iubitori ai libertății, de pace și de frumos!

Acest blog este un jurnal de călătorie personal  in jurul lumii, prin intermediul caruia  pasiunea mea de a călători și de a imortaliza prin fotografie fiecare moment WOW devine un ghid turistic în spațiul virtual. Pentru că viata in sine, după mine, este e călătorie către a ne descoperi, de a ne dezvolta, de a ne afla rolul pe acest pământ, de a trăi frumos și de a ne urma visele.

Astăzi încerc să scriu acest articol și recunosc că am emoții la un nivel ridicat, deși am ideile clare despre ceea ce vreau să vă povestesc, fără să exagerez, astăzi am pulsul la maximum, ca atunci când îmi propun să alerg 10 kilometri pentru un nou record personal iar ultimul kilometru pare că nu se mai termină.

Vreau ca tot ceea ce scriu aici sa ajunga la voi exact sub forma pe care o simt eu, vreau sa simtiti acest #vibepozitiv atunci cand eu „încalt” bucuria drumului, frumusețea fiecărui moment, mireasma locurilor, indiferent că este vorba de un val care îmi îmbracă glezna pe o plaja exotica, de un apus de soare, de parfumul unei pajiști înflorite sau a unei bucătării în vremea prânzului, cat si despre partile mai putin placute, daca este cazul.

Părinții mei aveau obiceiul de a spune despre mine, în urmă cu mai bine de 10 ani: „Dacă are mașina, cortul și grătarul în portbagaj, nimic nu-i mai trebuie!”. Mare dreptate aveau atunci! La vremea aceea, pentru a-mi permite să plec în fiecare week-end in afara „Bucureștilor lui Caragiale ” – unde locuiam pe atunci- împreună cu o gașcă extraordinară #loveyouguys, bugetul meu era de cazare la cort iar bucătăria era în jurul unui grătar în natură.

OK, calatori! Nu vreau să mă lungesc prea mult, rândurile de mai sus le-am scris ca să vă faceți o idee de cât de profundă este legătura mea cu ideea de a călători, de a descoperi locuri și oameni noi, de a împărți din puținul meu cu prieteni sau doar cunoscuți, și vă invit în continuare să îmi fiți parteneri de călătorie! Să descoperim împreună idei de vacanțe ieftine, și nu numai, oriunde în lumea aceasta. Mă simt în stare sa împart cu voi aceste idei deoarece marea majoritate a călătoriilor pe care le-am făcut până la acest moment în viața mea sunt organizate în sistem „do it yourself” sau cum se spune pe la casa noastra „descurcă-te pe cont propriu”. Bine-nteles ajutată de experiența mea din trecut în domeniul turismului, cât și de faptul că îmi place foarte mult să simt „pe pielea mea” cultura fiecărui loc pe unde am onoarea sa-mi pun #BaschetiCalatori.

Periodic vin cu articole despre călătorii sau arta fotografică, cu informatii utile si  faimoasele tips & tricks despre cum să iti organizezi o excursie în Europa, începând de la un apus romantic în Santorini, o plimbare pe străzile din Verona sau vacanta acasa in România, să vizitezi marile orașe ale lumii precum Londra, Milano și nu numai, să pleci la schi în Alpi,  să „lenevesti” pe plajele tropicale sau să descoperi orașele unice din Asia. Pe acest blog gasesti cele mai bune sfaturi si pareri sincere, începând de la cum să găsim bilete ieftine de avion, momentul ideal din punct de vedere climatic pentru a vizita fiecare destinatie în parte, detalii despre transport, unde iti recomand sa te cazezi, ce te sfatuiesc ca sa mananci, ce poti vizita si #mustsee în zona aleasa, ca si destinatie pentru vacanta, toate acestea în cele mai mici detalii posibile!

Nu de alta, dar lumea mea este prea frumoasă ca să nu o împart cu voi!

Mulțumesc din tot sufletul meu pentru ca ai citit până aici și te aștept cu mare drag la următorul articol!

Hai sa fim prieteni si pe Facebook, Instagram si YouTube

3 Comments

 1. Nikal
  8 decembrie 2017 / 7:36

  Hei

 2. corina
  6 decembrie 2017 / 17:42

  Suuuper! Abia astept restul articolelor!

  • Nikal
   8 decembrie 2017 / 7:35

   Si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Booking.com

Where to next ?