Formular de contact
Mă puteți contacta completând acest formular ori de câte ori aveți nevoie de asistență profesională sau aveți întrebări. De asemenea, puteți completa formularul pentru a lăsa comentarii sau feedback.
*
*
*
*
Dorim să vă informăm cu privire la actualizarea Regulamentului de confidenţialitate în conformitate cu noua legistaţie adoptată de Uniunea Europeană (GDPR), privind protecţia datelor cu caracter personal care a intrat în vigoare începând cu 25 mai 2018. Acesta este un subiect important şi ne-ar face plăcere să acordați câteva minute privind revizuirea politicii pentru a înțelege ce înseamnă aceasta pentru dvs. şi pentru datele dvs. Se explică tipul de date pe care le colectăm de la dvs., precum și de ce le folosim și care sunt drepturile dvs. referitor la acestea.
Știm cât de importantă este confidențialitatea datelor pentru dvs. Ne luăm în serios obligaţiile și întotdeauna lucrăm la schimbul de informații relevante și semnificative pentru dvs., prin înțelegerea datelor pe care ni le furnizați.
Dacă doriți să aflați mai multe, puteți accesa Politica completă de confidențialitate aici.